hah...!

Sunday, 30 June 2013

mase dolu-dolu

assalamualaikum...

sekarang ni taun 2013..
aku ni punye bosan duk umah.. pastu aku pun bace la post2 kat facebook aku..
aku bace yang taun 2011, bulan november punye..
eh, semacam perasaan datang kan..
tak sangke dulu aku rapat, bole borak bodo-bodo ngan ramai orang..
antare yang ramai post kat wall aku, zaty mistam, apek, aidel, yana..
post yang banyak nye dari mira ngan alina.. emi , kinah ade gak, men tag gamba la, main post video lah..
seronok seronok.. owh senior-senior mcam pijot, yin pun ade.. haha..

tapi kenape sekarang dah xde macam tu..?
mane yang silap nye..?
ape yang silap sampai kan aku xde berinteraksi dengan diorang-diorang sume mcam tu..?
ape yang aku silap sampai kan, ade antare diorang tu yang bile berselisih pun aku jadi mcam xpenah kenal, mcam xpenah rapat je ngan diorang.. pdahal dulu merepek meraban tu kan memang keje aku..?

what had happened to me..?
where i did go wrong..?
nape aku da x macam dulu.. memang manusie tu berubah..
tapi nape berubah sampai tergadai sume mende..?
nape nape nape...?

No comments:

Post a Comment