hah...!

Tuesday, 22 January 2013

babai SEM 5 ...kisah aku dan emi-zatil...

alhamdulillah..
sem 5 da habis.. da tutup tirai, da xbole bukak balik da..
dan, xkan ade sem 5 lagi dah...
best.. sem 5 ni best.. sebab ape..
sem 5 ni, entah bape kali aku makan pizza, ulang alik kfc , mcd ade la sikit-sikit.. Tanah Merah jadi tempat melepak, KB-mol tempat melepak lagi, pegi PCB, nengok laut, pegi jalan-jalan .. laaa laaaa.. suke suke..

rase nye, sem 5 ni la aku banyak luang kan mase dengan budak-budak ni.. budak-budak SBG la the most.
sem lepas-lepas... aku xwujud ke eh..? apsal aku macam xde memori dengan kawan-kawan sepanjang 4 sem yang lepas.. aku pun xtahu..
jadi, aku buat la entry ni supaye aku xlupe yang aku ade luangkan mase ngan diorang..

betape aku hargai nye..
bilik aku dekat ngan zatil-emi.. jadi selalu la aku pegi melepak bilik diorang.. owh, diorang ni duk satu bilik tau.. main terjah je, xkisah pukul bape pun.. haha.. sebelah bilik aku, bilik mira-zati-mimi.. tapi bilik ni aku jarang la masuk.. kekadang je.. sebab ape..? [misteri ni .. haha ] penah jugak la g melepak bilik nafizah ke, farah ke.. tapi kalo g melepak bilik diorang, mesti la bersebabkan ilmiah.. haha, datang tanye soalan ke, mnx nota ke.. xboleh kacau wooo, ni due orang kuat setadi.. he he.. 

disebabkan aku suke melepak bilik zatil-emi.. mesti la cerite nye banyak berkisar kat bilik diorang.. kalo diorang tido, aku xkacau la.. (nak mati ke kacau org tido??) jadi, aku dtg la mase diorang ngah nengok muvie ke, nengok running man ke.. ha, selalu kacau emi la.. kekadang je kacau zatil nengok running man.. haha, aku nengok part tengah sampai habis.. okey la tu kan? boleh gelak-gelak jugak.. kekadang begossip.. haha, ( BIASE LAH TU ) haha.. pastu, mase minggu setadi week ngan minggu exam, datang kacau diorang mase diorag stadi. bukan ape, aku datang amek semangat diorang... semangat nak setadi la boh..  pastu dalam pukul 12.30 am ke 1,30 am.. tu waktu aku ajak makan pulak.. boleh kate, tiap hari dalam waktu tu, kitorang membaham megi, milo biskut-biskut.. nak g cafe, haram jadah.. mane ade cafe bukak.. cafe kitorang pkul 10 da tutup da .. jadi, ulang-ulang la mende yang same setiap hari.. tak bosan ke..? xpenah pulak dgr bosan kuar dr mulut diorang.. tak tahu lah.. 

eh, aku seronok je cerite melepak bilik diorang.. tak tahu lah diorang sebenar nye suke ke, nok haram nak halau imah xsampai hati ke, aku xtahu..ha ha.. terime kasih la emi-zatil sepanjang sem 5 ni.. sem 6 kalo duk bilik same, mintak tolong x jemu lah nengok muke yang same..
oke la, kalo bosan, aku datang la pakai baju lain2 setiap kali dtg.. xpun, aku beli la topeng ke an.. main tuka-tuka topeng.. haha.. merepek.. 

emi cakap 'yang ade eyebag, mesti la dapat dean list' .. emi cakap tanpe die sedar, die pun ade eyebag.. hehe.. ni gamba aku x mnx izin nak published.. so, kene kabur kan sikit .. ni emi ngan zatil.. due-due ade eyebag yang, so da tau da sape dapat dean list lagi sem depan.. kan..?

thanks for the memories guys.. hope to see u soon.. i'm sorry for everything that i had mistakenly done to both of you.. kalau ade la, xde kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...?

4 comments:

  1. hehe. xpe imah. dtg lepak selalu boleh merapatkan silratulrahim masa sem 5. sem lain tataw rapat lg ke x.hahahaha.. eyebag aku tu mmg da ade sejak azali sbb aku ni jenis tido lewat bkn sbb stadi..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eleh eleh.. ayat cover, 'ade sejak azali konon'..
      ala, jgn la cakap sem depan xtau lagi.. takoooot =(

      Delete
  2. sebab ilmiah? tolong lah imah. haha. tp yg eyebag tu betui. i setuju. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. i tau la u pun ade eyebag kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...?

      Delete