hah...!

Sunday, 11 November 2012

cover photo...

Dan, dengan ini aku rase blog ni akan jadi diari bergambar aku.. mulai saat ini..
hi hi


tetibe rase nak google gamba.. 
so, aku taip la 'dream' .. merujuk kepade impian, cite-cite..
dan, tertarik la aku pade gamba di atas..
setiap gamba, mesti di lukis dengan ade maksud tersendiri..

jadi, ape yang aku paham kat gamba ni ialah... 
nampak cahaye tu...? tu future, mase depan lah.. kite kene la terus bergerak ke depan, melangkah ke hujung cayahe walaupun kite xtau pun ape ade disebalik cahaye tu..takot..?
xpe, takot tu sebagai cabaran kehidupan.. setiap langkah yang kite buat, setiap perbuatan yang kite lakukan mesti ade onak duri die kan..?
so, itu la yang disampaikan oleh gamba tu.. 

suke la gamba ni.. it make me happy.. dun no why... 

1 comment: