hah...!

Tuesday, 14 August 2012

cantik nye tulip...!!

perempuan... selalu di kait kan dengan bunge-bunge.. 
mind set ckap, perempuan ni suke bunge ROS... 
eeeeeyh, bukan sume perempuan suke bunge ros, mawar ke ape entah lagi name die... 

TULIP....!! 
ni gamba-gamba tulip... 
ish, teringin nak g belande.. nak nengok ngan mate sendiri, nak usik ngan jari-jari ni, nak bau dengan hidung.. eh? tulip ade bau ke eh.. nak tanam la kat rumah.. tp cuace malaysia ni, sesuai ke ngan tulip ni kan... 


kalau la dapat pegi belande atau mane-mane negare yang ade tulip banyak-banyak macam ni, nak amek gamba banyak-banyak... pastu nak bawak balik sikit.. hi hi hi... 


kecik-kcik dulu, mak penah beli kan tulip yang buat dr kayu.. hahah..
akak pulak penah beli kan tulip yg buat dari kace.. 
nak yang bebetul pulak.. bile bole dapat ni...kawin nanti, nak letak banyak-banyak tulip sebagai hiasan lah.. hi hi...

lain warne, carry different meaning.. 
 pink         caring
purple       royalty
red            declaration of love
white         forgiveness
yellow       hopelessly in love
Violet        faithfulness
Wisteria     steadfast 
Yarrow     good health
Zinnia        thoughts of friends

korang suke bunge ape pulak? >__<

gamba-gamba amek dari encik gOOgle ajek..

7 comments:

  1. kalau boleh nak ada self portrait yang berlatarkan tulip dekat blkg. ala ala kalender gitu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaaaa.. kan kan.. menari jugak tu..
      nak jugak la..

      Delete
  2. tulip mmg lawa.. hehe tapi xbape minat sgt lahh bunga2 nih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi hi.. nanti tibe2 ter-minat kat tulip pulak..

      Delete
  3. suke jugak tulip, lagi2 tulip putih...

    jom gi amsterdam kita kutip tulip banyak2 bawak balik rumah. heeee :)

    ReplyDelete
  4. bulan madu kat belande jom

    ReplyDelete