hah...!

Saturday, 14 July 2012

aku x kate aku baik.. ok..?

bile buat post-post yang berunsur baik-baik..

mesti ade yang kate, heh bajet baik lah tu..
xpun.. depan lain, belakang lain.. 

da biase dengar da orang cakap macam-macam.. 
at least, aku sedar kat mane silap aku kan..? 
pastu aku cube....cube la ubah sikit-sikit.. 
ingat, berubah tu senang ke hah? 
kalo berubah tu senang, nape ramai je orang jahat kat dunie ni..?
sebenar nye, berubah tu senang bile hati tu bukak baik-baik.. 
tengok ngan mate hati.. carik yang +ve , tinggal kan sebaik mungkin yang -ve..
kalo berusehe, pasti berjaye kan..? kan..?

baik le ko doa kan aku ke arah yang baik-baik dari ko ngate aku balik..
betul x..? 


3 comments:

  1. insyaAllah slow slow jadi yang lebih baik. Allah tolong.

    ReplyDelete
  2. mulut orang mmg xblh di tutupkan? mmg sadis klu mcm tu. tapi xpe buat je yg trbaik ok ^.^

    ReplyDelete