hah...!

Wednesday, 24 August 2011

aku x benci lelaki...

assalamualaikum...

nape kau x suke aku? aku sayang kau la.
ye laaaaa, aku tau aku ni sape..
aku ni xlayak untuk kau kan..

what the???
hey lelaki.. ko ingat senang-senang je aku nak terime kau, just like that..
kau nak aku cakap AKU PUN SUKE KAU JUGAK...?
AKU PUN SAYANG KAU JUGAK..?
mahal tau ayat tu.. bukan aku boleh cakap kat sesape je..

dan tetibe kau ungkit kisah aku kene dumb ngan ex aku 6 bulan yang lalu.. ape kes??
eyh..? 6 bulan ke..? xkisah la eyh bape bulan....
penah rase ke kene dumb?
tau macam mane rase nye?
ha ha ha..


aku boleh gelak kan diri sndiri dalam hal ni..
rase macam bodoh sangat bile nangis bagai nak rak dulu..
kene dumb, xsangke rase nye sakit sampai kan ....
entah le.. aku macam trauma je nak ade pape hubungan dengan lelaki.. BUAT MASE INI.. 
aku xkate aku benci lelaki..
dan aku xkate aku xnak ade pape hubungan dengan lelaki langsung..
haish.. payah betol kalo nak cakap dengan manusie yang xpaham bahase niyh..
serabut kepale.. =.="

jangan la tuduh aku yang bukan-bukan.. aku x benci lelaki la.. 
dan aku normel, suke laki je.. xde nye aku nak menyimpang ke jantina same aku..
just give me time to heal..
aku rase la.. aku xnak gopoh-gopoh, terburu-buru nak ade lelaki dalam hidup aku.
ye, aku maksud kan pasangan, pakwe ke ape ke..
aku boleh tunggu lagi..
memang la aku nak ade sowang laki.. tapi bukan la macam ni care nye..
just dont push me, okey.. 

mase nye xsesuai la..
aku masih trauma tau x.. betol ke aku trauma?
aku xnak kene dumb lagi.. hahahaha.. aku takOt..
memalu kan betol..
aku penat da rase sedih lepas kene dumb..
nangis macam owang mati laki, mati anak..
aku xnak rase lagi..!!
paham??


buat mase sekarang ni..
aku memang xde hati kat kau.. sikit pun xde..
(kejam pulak ayat ni)
ko jangan la over caring sangat..
kau jangan la nak halang ape aku nak buat..
ko xpayah la nak halang dengan sape aku berkawan..
xperlu semue itu.. seriously, xperlu..

but, deep in my heart.. 
i am very sure that, i am not the girl u are loOking for.. 
i am terribly sorry .. 
u r a King but i just can't be ur Queen.. 

5 comments:

  1. bagus2 kalu kelab bujang n bukak ahli kat pompuan dah lama aku invite ko. huhu...

    ReplyDelete
  2. cinta itu anugerah..x perlu usaha untuk halangnya dari muncul tapi perlumenjaga agar jatuh ke tempat yang sepatut nya..chill :)

    ReplyDelete
  3. heng- aku jadi ahli perempuan pertamO la eyh..
    hanem - rase nye belum smpai mase nye lagi.. thank u

    ReplyDelete
  4. betull..lagi2 laki zaman skrang ney xbole dpcayai..juz nk memiliki bile da dpt layan cm sampah..hampehh

    ReplyDelete
  5. saper mah?tol2..jgn tgopoh gopoh..laki ni suke bt ayat cmtu..ingt kite ni mudah cair ke..asyik nak jge perasaan dia..haha..feeling tetibe..

    ReplyDelete